Cotlete cu papadie

Printeaza

O reteta de cotlete cu papadie din: cotlete de porc, frunze de papadie, ulei de masline, otet balsamic, seminte de chimen, sare si piper.

Ingrediente:Cotlete cu papadie

  • 8 cotlete de porc
  • 4 legaturi frunze de papadie
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • 100 g parmezan
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Bateţi puţin cotletele pentru a le frăgezi şi a le întinde. Prăjiţi- le apoi câte 5 minute pe fiecare parte în ulei încins, la foc iute. Scoateţi feliile prăjite şi păstrati- le la cald.

Separat, rumeniţi în ulei seminţele de chimen, apoi adăugaţi frunzele de păpădie întregi, bine spălate şi scurse de apă.

Potriviţi de sare şi piper. Amestecaţi bine cu o lingură de lemn, stropiţi frunzele cu oţetul balsamic şi luaţi repede vasul de pe foc. Lăsaţi-l acoperit 5 minute.

Seviţi pe farfurii încălzi­te, câte două cotlete la o porţie, aşezaţi frunzele de păpădie că­lite şi radeţi deasupra parmezan pe răzătoarea mare.

Cotlete cu papadie

Cotlete cu papadie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.