Cotlete de peşte cu legume

Printeaza

O reteta de cotlete de peste cu legume din: cotlete de peste alb, ardei capia, lamai, porumb baby, orez, telina, alune, sos de soia, sare, piper, salata rucola, seminte de fenicul si lamaie.

Ingrediente:Cotlete de peşte cu legume

  • 4 cotlete peşte alb
  • doi ardei capia
  • două lămâi
  • 300 g porumb baby
  • o ţelină mai mică
  • 200 g orez jasmine
  • 50 g alune
  • două linguri de sos de soia
  • sare
  • piper
  • 300 g salată rucola
  • seminţe de fenicul
  • o lămâie

 

Mod de preparare:

Ardeii capia se spală, se cură¬ţă de seminţe, se taie felii potrivit de groase şi se pun într-un castron. Porumbul baby se spală, se fierbe în apă cu sare, se răceşte şi se taie în bucăţi mai mici.

Cotletele de peşte se spală, se condimentează şi se aşază fiecare pe o hârtie de copt.

Se pun într-o tavă, se presară peste fiecare felii de ardei, ţelină curăţată de coajă şşi tăiată cubuleţe. Se toarnă sosul de soia, se aşază pe fiecare cotlet felii de lămâie, se presară alunele tocate, seminţele de fenicul şi se prind hârtiile cu scobitori astfel încât să rezulte patru pacheţele.

Se introduc în cuptor şi se coc 25-30 de minute la foc potrivit.

Orezul se clăteşte cu apă rece până ce apa rămâne curată, se fierbe în apă cu sare, se scurge şi se pune pe farftirii, alături de cotletele de peşte scoase din hârtie.

Se servesc imediat, acompaniate de salata rucola şi porumbul baby.

Cotlete de peşte cu legume

Cotlete de peşte cu legume

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • cotlete din peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.