Cotlete picante de porc

Printeaza

Cotlete picante de porc din: cotlete de porc, condimente tandoori, ulei, unt, usturoi, ghimbir, ardei iute, pasta de tomate, coriandru, smantana, zahar brun.

Ingrediente:Cotlete picante de porc

  • 4×250 g cotlete de porc fără os
  • 10 g condimente tandoori
  • câte 15 ml ulei şi unt
  • 2 căţei de usturoi, mărunţiţi
  • 1 bucăţică de ghimbir proaspăt, curăţat de coajă şi ras
  • 1 ardei iute roşu, curăţat de seminţe şi tăiat mărunt
  • 45 ml pastă de tomate
  • 10 g coriandru măcinat
  • 250 ml smântână
  • 10 g zahăr brun
  • 150 g alune macinate
  • coriandru

 

Mod de preparare:

Dă cotletele de porc prin condimentele tandoori, apoi rumeneşte-le în ulei şi unt. Lasă-le deoparte. în aceeaşi cratiţă prăjeşte usturoiul, ghimbirul, ardeiul iute, coriandrul şi pasta de tomate împreună, timp de 1 minut, sau până când începe să se simtă aromele.

Adaugă smântână şi zahărul brun şi lasă să dea în fiert. Adaugă carnea şi lasă să fiarbă până când s-a pătruns suficient. Serveşte preparatul presărat cu alune şi coriandru, alături de o garnitură de orez basmati.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.