Cotlete de porc aromate

Printeaza

Cotlete de porc aromate din: cotlete de porc fara os, apa, sos de soia, ulei, piper cu lamaie, usturoi, sare, rozmarin, sos de rosii picant.

Ingrediente:

  • 4 cotlete fără os
  • 120 ml apă
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri piper cu lămâie
  • 2 căţei usturoi
  • sare
  • rozmarin

Pentru servit:

  • sos de roşii picant

 

Mod de preparare Cotlete de porc aromate:

Intr-un bol, se amestecă apa cu sosul de soia, uleiul, piperul cu lămâie şi usturoiul pisat.

Se cufundă cotletele în acest amestec, se acoperă vasul cu folie transparentă si se lasă 10 minute.

Se scoate carnea, se usucă cu şervete de hârtie si se pune în tigaia grill, deja încinsă.

Se lasă câte 5 minute pe fiecare parte şi la final se presară cu sare şi rozmarin, după gust.

Se servesc cu sos de roşii.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.