Cotlete de porc cu ciuperci

Printeaza

Cotlete de porc cu ciuperci din: ciuperci, cotlet de porc, sparanghel, zeama de lamaie, otet balsamic, ulei de masline, sare, piper, cimbru, coniac si unt.

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci
  • 4 bucati cotlet de porc
  • 500 g sparanghel
  • zeama de la o lamaie
  • 2-3 linguri otet balsamic
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru verde
  • 2-3 linguri coniac
  • 175 g unt

 

Mod de preparare:

Se condimentează carnea cu sare, piper, usturoi pisat şi cimbru. Se unge cu unt şi cu ulei de măsline şi se stropeşte cu coniac. Se lasă la macerat, la rece, 30 de minute.

Se curăţă sparanghelul, se spală, se strânge în 2-3 mănunchiuri, se leagă şi se fierbe în apă cu sare. Ciupercile se curăţă, se feliază şi se sotează în unt. Se presară sare.

Se pun cotletele pe grătar şi, după ce s-au făcut, se servesc cu ciupercile sotate şi cu sparanghelul stropit cu oţet balsamic şi zeamă de lămâie.

 

Cotlete de porc cu ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.