Cotlete de porc cu ierburi si tocana de legume din: cotlete de porc, morcovi, ceapă albă, cartofi, dovleac, rosii cherry, fenicul, andivă, sare, piper, cimbru, ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente:
4 cotlete de porc
2 morcovi
1 ceapă albă
2 cartofi
200 g de dovleac
8 roşii cherry
1 fenicul
1 andivă
sare
piper
cimbru
ulei de măsline extravirgin
Mod de preparare:
Tăiaţi legumele grosier, amestecaţi-le într-o tavă de cuptor stropindu-le cu puţin ulei, sare şi piper. Incălziţi cuptorul la 170°C şi coaceţi legumele timp de aproximativ 12 minute.
Intr-un tigaie cu margini înalte, prăjiţi carnea pe ambele părţi până se albeşte şi e făcută perfect, apoi aromatizaţi cu frunze de cimbru, aşezaţi pe farfurie şi ţineţi la cald.
Turnaţi apă caldă în tigaia folosită înainte pentru cotlete şi adăugaţi legumele fierbându-le timp de aproximativ 5 minute, urmărind să rămână crocante.
Pe o farfurie aranjaţi tocana de legume şi cotletele calde, decoraţi cu frunze de cimbru şi adăugaţi sare după gust.
Cotlete de porc in crusta de branza din: cotlete de porc, banza camembert, cascaval, ou, ulei, seminte de coriandru macinate, cimbru, mere, pesmet, frunze de salvie, sare si piper. Ingrediente: 8 cotlete de porc 100 g branza Camembert 150 g cascaval 1 ou 50 ml ulei 1 lingurita seminte de coriandru macinate 1 lingurita cimbru […]
Cotlete de porc in sos barbeque din: cotlete de porc, orez, legume, sos de fasole, sos hoisin, sos de stridii, sos de soia, zahar, vin, sirop de zahar, apa, sare, usturoi, anason. Ingrediente: 4 cotlete de porc orez si legume, pentru servire Ingrediente marinata: 2 linguri sos de fasole 2 linguri sos Hoisin 2 linguri de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.