Cotlete cu sos de usturoi copt din: cotlete cu os, ulei, cimbru, piper, sare, telina, usturoi, smantana, ulei de masline, coriandru, sare, piper alb. Ingrediente: 3 cotlete cu os 2 linguri ulei cimbru piper sare pentru sos: 1 felie de țelină groasă de 1 cm pastarnac 2 căpățâni mari de usturoi 2 lingurițe smântână 1 […]
Cotlete de porc in invelis crocant
PrinteazaCotlete de porc in invelis crocant din: cotlete de porc, ou, morcov, cascaval, faina, pesmet, unt, ulei, ulei, sare, piper, boia.
- 4 cotlete de porc fără os
- 1 ou
- 1 morcov mare
- 100 g de caşcaval ras
- 1/2 cană de făină
- 1/2 cană de pesmet
- 1 lingură de unt
- 3 linguri de ulei
- 2 linguri de lapte
- 1 linguriţă de sare
- 1 linguriţă de boia dulce/iute
- 1/4 linguriţă de piper măcinat
Mod de preparare:
Bate carnea învelită în folie de plastic până se subţiază bine. Rade fin morcovul, căleşte-l puţin în unt şi, după ce s-a răcit, amestecă-l cu caşcavalul.
Intinde acest amestec pe fiecare felie de carne, apoi împătureşte-o în două.
Pregăteşte trei boluri. Intr-unul amestecă făina cu sare, piper şi 1/2 linguriţă de boia. In cel de-al doilea bate oul cu laptele.
In al treilea, pune pesmetul cu restul de boia.
Tăvăleşte cotletele umplute prin amestecul de făină, cufundă-le în oul bătut, scoate-le şi dă-le prin amestecul de pesmet.
Prăjeşte-le în ulei încins, câte 4-5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc, apoi aşază-le pe hârtie absorbantă.
Cotlete de porc in invelis crocant
Pofta buna!
poate iti place si:
Cotlete de miel cu usturoi si vin
Cotlete de miel cu usturoi si vin din: cotlete de miel, vin rosu, usturoi, rozmarin, menta, ulei de masline, unt, smantana, ceapa verde. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă […]
Pofta buna!
Foarte bune cotletele