Cotlete de porc învelite in svaiter

Printeaza

Cotlete de porc învelite in svaiter din: cotlet de porc, unt, svaiter, cascaval, lamaie, sare, piper, nucsoara.

 

 

Ingrediente:Cotlete de porc învelite in svaiter

  • 4 cotlete de porc
  • 100 g unt
  • 100 g şvaiţer sau caşcaval
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper
  • nucşoară

 

 

Mod de preparare:

Se despică în două, până la os, fiecare cotlet.

Se desfac apoi ca o carte, se sărează, se piperează, se pune o felie subţire de caşcaval, apoi se strânge carnea peste caşcaval, se unge pe ambele părţi cu unt.

Apoi se pune fiecare într-un pătrat mare de staniol.

Acesta se strânge ca şi cum s-ar face un pachet, dar nu prea strâns.

Staniolul trebuie să rămână umflat, că să nu pocnească în timpul coptului.

Se pun într-o tavă unsă, în cuptor încins şi se coc o jumătate de oră, întorcând odată pachetele, având grijă să fie bine închise.

Când sunt gata, se scot, se rulează staniolul în jurul osului.

Se ornează cu verdeaţă şi, pe fiecare cotlet se pune un bulgăraş de unt frecat cu zeamă de lămâie.

Se servesc cu murături sau salata de lăptuci.

Pofta buna!


 

Cotlet de porc cu compot de piersici

Cotlet de porc cu compot de piersici

Cotlet de porc cu compot de piersici din: orez, cotlete, ulei, miere, lamaie, coriandru, compot, ceapa. Ingrediente: 200 g orez cu bobul lung 1 l supă de pui 8 cotlete de porc cu os 100 ml ulei de măsline 2 linguri de miere sucul de la 1 lămâie 2 linguri cu coriandru proaspăt, mărunţit 2 […]

Cotlet de porc cu cimbru

Cotlet de porc cu cimbru 

Cotlet de porc cu cimbru din: cotlet de porc, cartofi, usturoi, cimbru, piper, sare. Ingrediente: 1-1,5 cotlet de porc fara os 4 cartofi mari 4-5 catei de usturoi cimbru piper negru boabe sare piper   Mod de preparare: Impaneaza cotletul cu feliuţe de usturoi şi leagă-l cu sfoară alimentară. Taie cartofii în cuburi. Aşază-i în tavă, […]

Cotlet de porc cu sos de ghimbir

Cotlet de porc cu sos de ghimbir

Cotlet de porc cu sos de ghimbir din: cotlet de porc, ceapa, usturoi, sare, piper, ulei, dafin, apa fierbinte, sos de soia, miere, otet de orez, ghimbir, cuisoare, amidon. Ingrediente: 1 bucata cotlet de porc fara os 1 ceapa feliata 3 catei de usturoi, zdrobit ½ lingurita de sare ½ lingurita de piper 1 lingura […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.