Cotlete de porc cu mazare, bacon si cartofi

Printeaza

Cotlete de porc cu mazare, bacon si cartofi din: cotlete de porc, mazare, bacon afumat, ardei grasi, cartofi, supa de vita, ulei, unt, ou, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Cotlete_de_porc_cu_mazare_bacon_si_cartofi

  • 4 colete groase de porc
  • 200 g mazare congelata
  • 100 g bacon afumat
  • 2 ardei grasi
  • 500 g cartofi
  • 500 ml supa de vita (din cub)
  • 50 ml ulei
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă cotletele de pielite, tendoane, spală-le şi scurge-le bine de apă.

Taie fiecare cotlet, astfel încât să obţii un “buzunar”, apoi presară- le cu sare şi piper.

Căleşte mazărea în unt circa 6-7 minute, las-o putin să se răcească, apoi amestec-o cu baconul tăiat în cubuleţe, oul, jumătate de legătură de pătrunjel tocat mărunt, sare şi piper după gust.

Umple cotletele cu acest amestec şi prinde-le cu scobitori. Pune-le într-o tavă împreună cu untul, ardeiul gras şi cartofii, curăţate şi tăiate în cubuleţe, supa şi pătrunjelul rămas tocat mărunt.

Potriveşte de sare si piper, apoi pune tava în cuptorul încins şi coace la foc potrivit coteţele,  circa 60 de minute sau până se rumensc bine.

Cotlete de porc cu mazare, bacon si cartofi

Cotlete_de_porc_cu_mazare_bacon_si_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.