Cotlete de porc pane cu salata de legume

Printeaza

Cotlete de porc pane cu salata de legume din: cotlete de porc, faina, oua, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 cotlete de porc
  • 25 g făină
  • două ouă
  • 25 g pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cotlete de porc pane cu salata de legume: curăţă şi se spală cotletele de porc, apoi se lasă deoparte pe un şervet absorbant ca să se usuce.

bat cu un cio­can pentru şniţele până devin subţiri, apoi se presară sare şi piper.

Se trec cotletele prin făină, ouă bătute şi la sfârşit prin pesmet.

încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjesc cotletele pe ambele părţi, până devin aurii.

servesc cu salată de legume.

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Papaya: Beneficiile pentru Sănătate, Nutriția, Contraindicatii și Rețete

Papaya: Beneficiile pentru Sănătate, Nutriția, Contraindicatii și Rețete. Papaya, cunoscută științific ca Carica papaya, este originară din America Centrală și de Sud. Istoria sa se întinde pe mii de ani, fiind cultivată inițial de civilizațiile Maya și de popoarele indigene din regiune. Cristofor Columb a numit papaya “fructul îngerilor” datorită gustului său dulce și texturii […]

Răcitură de Curcan Aromatizată

Răcitură de Curcan Aromatizată din: carne de curcan, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, piper sare, usturoi.   Ingrediente 1 kg carne de curcan (piept și aripi) 1 ceapă mare 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 2-3 frunze de dafin 3-4 boabe de piper negru Sare după gust 1 capătână de usturoi   Mod de preparare […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.