Cotlete de porc in crusta de miere din: maioneza, mustar dijon, miere, praf de usturoi, boia de ardei afumat, sare, piper, ulei, cotlete de porc. Ingrediente: 1/3 ceașcă maioneza 2 linguri mustar de Dijon 2 linguri de miere 1/8 lingurita praf de usturoi 1/4 linguriță boia de ardei afumat 1/4 linguriță de sare piper proaspăt macinat […]
Cotlete de porc pe pat de piure de cartofi
PrinteazaCotlete de porc pe pat de piure de cartofi din: cotlete de porc, unt, cartofi, cascaval, smantana, usturoi, lapte, sare, piper.
- Cotlete de porc cu sos de smantana si vin
- Cartofi cu usturoi si cotlete de porc la cuptor
- Cotlete de porc in sos barbeque
- cotlete de porc
- 100 g unt
- 1 kg cartofi
- 150 g caşcaval
- 2 linguri smântână
- usturoi
- puţin lapte fierbinte
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii se fierb în apă cu sare, se scurg şi se face un piure cu smântână, lapte, cât e nevbie, ca să nu iasă moale, sare, piper. Se adaugă usturoiul pisat şi caşcavalul.
Cotletele se prăjesc în unt.
Se aşază piureul pe un platou cald, se pun deasupra cotletele prăjite, se sărează, se piperează, iar deasupra se toarnă sosul în care s-a prăjit carnea, se ornează cu feliuţe sau rondele de castravete murat.
Pofta buna!
Cotlete de porc in sos de mustar
Cotlete de porc in sos de mustar din: cotlet de porc, sare, piper, ulei migdale, ulei de masline, supa de pui, lapte, lapte si mustar. Ingrediente: 2 cotlete de porc fără os sare si piper pentru asezonare 1/4 ceasca ulei migdale 1-2 linguri ulei de măsline 1/2 ceasca supa de pui 3 linguri lapte 1 […]
Cotlete de porc cu piure de spanac
Cotlete de porc cu piure de spanac din: cotlete de porc, rosii, spanac, lapte, usturoi, unt, ulei, faina, vin, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete de porc cu os rosii cherry 2 legaturi spanac 100 ml lapte 6 catei usturoi unt ulei de masline 1 lingura faina o jumatate pahar vin alb sare piper maghiran cimbru […]
Cotlete de porc cu sos de ceapa
Cotlete de porc cu sos de ceapa din: cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, mere, ceapa, supa de pui, smantana, mustar dijon, bourbon, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc cu os 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper negru, proaspat macinat 2 linguri ulei de masline 2 mere, taiate felii 1 ceapa, felii subtiri […]