Cotlete de porc cu sos de ceapa din: cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, mere, ceapa, supa de pui, smantana, mustar dijon, bourbon, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc cu os 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper negru, proaspat macinat 2 linguri ulei de masline 2 mere, taiate felii 1 ceapa, felii subtiri […]
Cotlete de porc cu prune coapte pe gratar si cimbru
PrinteazaCotlete de porc cu prune coapte pe gratar si cimbru din: cimbru usacat sau verde, ienibahar, sare, cotlete de porc, prune roşii, ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente:
- 1 lingură de cimbru proaspăt tocat sau 1 linguriţă de cimbru uscat
- 3/4 linguriţă de ienibahar
- 3/4 linguriţă de sare
- 4 cotlete de porc tăiate pe jumătate (circa 180 g pentru fiecare porţie)
- 4 prune roşii coapte, mai tari şi fără sâmburi, tăiate pe jumătate
- 1 lingură de ulei de măsline extravirgin
Mod de preparare:
Combina într-un bol mare cimbrul, ienibaharul şi sarea.
Presară o lingură de mixtură pe fiecare parte a cotletelor de porc şi pune-le deoparte.
In compoziţia rămasă adaugă prunele şi uleiul de măsline. Lasă preparatele la temperatura camerei.
Potriveste grillul la foc mediu. Pune prunele pe grilaj şi lasă la copt circa 5 minute.
Adaugă cotletele şi nu uita să le întorci pe fiecare parte, până prunele se înmoaie, iar carnea de porc se rumeneşte, aproximativ 5-7 minute.
Cotlete de porc cu prune coapte pe gratar si cimbru
Pofta buna!
poate iti place si:
Cotlete de porc pane (in pesmet)
Cotlete de porc pane (in pesmet) din: cotlete de porc, oua, untura, faina, sare, piper, pesmet. Ingrediente: 6 cotlete de porc 2 ouă 2 linguri untură 2 linguri făină piper sare pesmet Mod de preparare: Se bat cotletele uşor cu ciocanul de lemn, se sărează, se piperează, se dau prin oul puţin bătut, apoi prin […]
Pofta buna!