Cotlete de porc cu sos de cirese

Printeaza

Cotlete de porc cu sos de cirese din: cotlete de porc, spanac, ulei, cirese, vin, cimbru, mustar, otet, miere, sare si piper.

Ingrediente:

  • 4 cotlete de porc fara os
  • spanac
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 cesti cirese, fara samburi
  • 1/4 ceasca vin rosu
  • 1/4 ceasca de apa
  • 2 lingurite Frunze proaspete cimbru
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri oțet de vin roșu
  • 3 linguri miere
  • 2 lingurițe de sare
  • 2 lingurita piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Cotlete de porc cu sos de cirese: Intr-o tigaie preparati sosul amestecand cu cireșele, vinul, apa, oțetul, muștarul, cimbrul, mierea și un varf de cuțit de sare. Gatiti la foc mic 15 minute.

Intr-o tigaie mare incingeti 2 linguri ulei de masline, adaugati spanacul si gatiti 2 minute. Scoateti din tigaie si transferati intr-un bol pe care il acoperti pentru a mentine spanacul cald.

Asezonati cotletele cu sare si piper. Adaugati in tigaie restul de ulei de masline si gatiti cotletele cate 3-5 minute pe fiecare parte.

Serviti cotletul cu spanac și sos de cireșe.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.