Cotlete de porc cu sos de vin

Printeaza

Cotlete de porc cu sos de vin din: cotlet, ceapa, rosii, vin, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg. cotlet
  • 2 cepe mijlocii
  • 3-4 buc. rosii
  • 1 pahar vin
  • putina nucsoara rasa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cotlete de porc cu sos de vin: Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se asaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la foc iute.

Dupa circa 30 min. se adauga ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul, nucsoara si se acopera vasul cu capac.

Cind carnea este patrunsa bine se scoate si se pune pe platou.

Sosul se paseaza, se pune in sosiera si se serveste impreuna cu carnea.

Dupa gust nucsoara se poate inlocui cu cimbru.

 

Pofta buna!

 

 

Salată de Citrice cu Portocale și Gust Mediteranean

Salată de Citrice cu Portocale și Gust Mediteranean din: portocale, grapefruit, lamaie, lime, masline, nuca, ceapa rosie, branza feta, frunze de busuioc. Salata de citrice este o combinație tradițională și rafinată în bucătăria mediteraneană, aducând prospețimea și gustul bogat al citricelor în prim plan. Este un preparat plin de vitamine și minerale, perfect pentru a […]

Piftie de Porc Tradițională

Piftie de Porc Tradițională din: oase de porc, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, frunze de dafin, sare, piper, patrunjel. Ingrediente 1 kg oase de porc (preferabil cu gelatină, cum ar fi picioare sau cap) 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1 ceapă mare 2-3 frunze de dafin Sare și piper după gust Câteva fire de […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.