Cotlete de porc cu varza calita

Printeaza

Cotlete de porc cu varza calita din: cotlete, ceapa, varza, lamaie, untura, sare, piper, boia.

Ingrediente:

  • 900 g cotlete
  • 2 cepe
  • 1, 2 kg varză acră
  • zeama de la o lămâie
  • 2 linguri untură
  • sare
  • piper
  • boia de ardei

 

Mod de preparare Cotlete de porc cu varza calita:

Se spală cotletele, se zvântă cu ajutorul unui şervet uscat şi se prăjesc pe jumătate în untura încinsă, la foc iuffe.

Se scot şi, în grăsimea rămasă, se rumeneşte ceapa tăiată solzişori, care se stinge cu zeama de lămâie, se mai pun boiaua de ardei, piperul boabe şi puţină apă.

Se adaugă cotletele şi se lasă să se înăbuşe la foc mic timp de 20 de minute. Se potrivesc de sare şi se servesc cu garnitură de varză călită.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.