Cotlete de porc

Printeaza

Cotlete de porc din: cotlete de porc, ceapa, rosii, usturoi, ulei de masline extravirgin, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1  kg cotlete de porc
  • 2 cepe
  • 4 roşii
  • 1 căţel de usturoi
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă carnea de surplusul de grăsime şi las-o la marinat peste noapte cu sare, 1/2 căţel de usturoi tăiat feliuţe, 1 ceapă tocată şi 2 roşii tăiate bucăţi.

Pune cotletele într-o cratiţă cu fundul gros, acoperă-le cu apă şi fierbe-le până când se înmoaie. Scoate-le şi lasă-le să se răcească. Taie carnea fâşii.

Pune într-o cratiţă uleiul de măsline, 1 ceapă tăiată lamele subţiri, 2 roşii tăiate sferturi, 1/2 căţel de usturoi şi sare şi înăbuşă-le 10 minute la foc mic.

Adaugă fâşiile de carne şi ţine totul pe foc mediu circa 10 minute. Potriveşte gustul cu sare şi piper şi serveşte mâncarea fierbinte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.