Musaca de Cartofi cu Carne Tocată de Porc din: cartofi, carne de porc, ceapa, usturoi, rosii, ulei de masline, unt, faina, lapte, parmezan, sare, piper, oregano, busuioc. Această rețetă este perfectă pentru zilele reci de toamnă sau pentru momentele în care doriți să vă răsfățați cu un preparat cu adevărat reconfortant. Reteta Musaca de Cartofi […]
Cotlete cu sos de coacaze rosii
PrinteazaCotlete cu sos de coacaze rosii din: cotlete, ulei, vin, jeleu.
Ingrediente:
- 125 ml jeleu de coacăze roşii
- 200 ml vin rosu
- 4 cotlete
- ulei pentru uns carnea
Mod de preparare:
Cotlete cu sos de coacaze rosii: Jeleul de coacăze roşii se încălzeşte într-o tigaie, la foc mic, până devine lichid.
Se adaugă vinul şi se lasă să fiarbă. După 5 minute se reduce intensitatea focului, câtă vreme se pregătesc cotletele.
Carnea se unge cu ulei şi se prăjeşte 8-9 minute, întorcând feliile din când în când, până când. Se servesc imediat, cu sos.
Pofta buna!
Cartofi Țărănești cu Bacon și Brânza Gruyere
Cartofi Țărănești cu Bacon și Brânza Gruyere din: cartofi, bacon, ceapa, usturoi, smantana, branza, unt, marar, sare, piper. Cartofii țărănești sunt un preparat tradițional, dar de data aceasta, vă vom prezenta o variantă specială și , care adaugă un aer inovator la acest fel de mâncare clasica. Această rețetă de cartofi țărănești vă va cuceri papilele […]