Cotlete cu sos de coacaze rosii

Printeaza

Cotlete cu sos de coacaze rosii din: cotlete, ulei, vin, jeleu.

Ingrediente:

  • 125 ml jeleu de coacăze roşii
  • 200 ml vin rosu
  • 4 cotlete
  • ulei pentru uns carnea

 

 

Mod de preparare:

Cotlete cu sos de coacaze rosii: Jeleul de coacăze roşii se încălzeşte într-o tigaie, la foc mic, până devine lichid.

Se adaugă vinul şi se lasă să fiarbă. După 5 minute se reduce intensitatea focului, câtă vreme se pregătesc cotletele.

Carnea se unge cu ulei şi se prăjeşte 8-9 minute, întorcând feliile din când în când, până când. Se servesc imediat, cu sos.

 

Pofta buna!

 

 

 

Musaca de Cartofi cu Carne Tocată de Porc

Musaca de Cartofi cu Carne Tocată de Porc din: cartofi, carne de porc, ceapa, usturoi, rosii, ulei de masline, unt, faina, lapte, parmezan, sare, piper, oregano, busuioc. Această rețetă este perfectă pentru zilele reci de toamnă sau pentru momentele în care doriți să vă răsfățați cu un preparat cu adevărat reconfortant. Reteta Musaca de Cartofi […]

Cartofi Țărănești cu Bacon și Brânza Gruyere

Cartofi Țărănești cu Bacon și Brânza Gruyere din: cartofi, bacon, ceapa, usturoi, smantana, branza, unt, marar, sare, piper. Cartofii țărănești sunt un preparat tradițional, dar de data aceasta, vă vom prezenta o variantă specială și , care adaugă un aer inovator la acest fel de mâncare clasica. Această rețetă de cartofi țărănești vă va cuceri papilele […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.