Cotlete cu sos picant

Printeaza

Cotlete cu sos picant din: cotlete de porc, ulei, rosii, vin, cimbru, menta, sare, piper.

Ingrediente:

  • 6 cotlete de porc potrivite
  • 3 linguri ulei
  • 4 rosii
  • 1 pahar vin
  • cimbru
  • menta
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cotlete cu sos picant: Intr-o cratita, se prajesc cotletele in ulei incins. Intre timp, rosiile curatate de pielita si seminte se dau intr-un clocot, se paseaza si se pun din nou la fiert cu vinul, sarea si piperul.

Cotletele se presara cu cimbru si menta, tocate; se toarna sosul si se mai lasa 10 minute la foc moale, in cratita acoperita.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.