Cotlete de porc in sos de mustar din: cotlet de porc, sare, piper, ulei migdale, ulei de masline, supa de pui, lapte, lapte si mustar. Ingrediente: 2 cotlete de porc fără os sare si piper pentru asezonare 1/4 ceasca ulei migdale 1-2 linguri ulei de măsline 1/2 ceasca supa de pui 3 linguri lapte 1 […]
Cotlete cu sos de usturoi copt
PrinteazaCotlete cu sos de usturoi copt din: cotlete cu os, ulei, cimbru, piper, sare, telina, usturoi, smantana, ulei de masline, coriandru, sare, piper alb.
Ingrediente:
- 3 cotlete cu os
- 2 linguri ulei
- cimbru
- piper
- sare
pentru sos:
- 1 felie de țelină groasă de 1 cm
- pastarnac
- 2 căpățâni mari de usturoi
- 2 lingurițe smântână
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 praf de coriandru fin măcinat
- sare
- piper alb
Mod de preparare:
Ungi cotletele cu ulei și le presari cu sare, piper și cimbru. Le așezi în tavă, pe hârtie de copt, împreună cu căpățânile de usturoi tăiate la
capătul unde a fost rădăcina.
Le coci timp de 30 de minute, iar la jumătatea timpului, întorci cotletele.
Cureți, speli și fierbi țelina și păstârnacul. După ce se mai răcește usturoiul copt, presezi cățeii ca să îi scoți din coajă.
Le scurgi și le pasezi în blender împreună cu uleiul de măsline, puțină sare și un praf de piper.
Amesteci piureul de legume cu smântâna și coriandrul.
Servești cotletele împreună cu sosul de usturoi și o salată sau garnitură la alegere.
O reteta usor de preparat si foarte gustoasa.
Pofta buna!
Cotlete de porc cu sos de ceapa
Cotlete de porc cu sos de ceapa din: cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, mere, ceapa, supa de pui, smantana, mustar dijon, bourbon, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc cu os 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper negru, proaspat macinat 2 linguri ulei de masline 2 mere, taiate felii 1 ceapa, felii subtiri […]
Pofta buna!