Cotlete umplute cu pesto de busuioc si mascarpone

Printeaza

Cotlete umplute cu pesto de busuioc si mascarpone din: cotlete de porc fără os, pesto de busuioc, mascarpone, ulei de măsline, sare, piper, rosii.

Cotlete_umplute_cu_pesto_de_busuioc_si_mascarpone

Ingrediente:

  • 4 cotlete de porc fără os (cca 2 cm grosime)
  • 3 linguri pesto de busuioc
  • 90 g mascarpone
  • 4 linguri ulei de măsline
  • sare, piper
  • 8 roşii mici

 

 

Mod de preparare:

Cu un cuţit ascuţit se taie câte un buzunărel în fiecare cotlet. Se amestecă pesto cu mascarpone şi se reparti­zează în buzunărele.

Se bat şi se fixează cu scobitori.

Se sărează, se piperează, se ung cu ulei şi se lasă să se odihnească 15 min. Se taie roşiile bucăţi, se sărează, se piperează.

Se amestecă îm­preună cu restul de ulei de măsline.

Se încinge grătarul sau tigaia-grill şi se frige carnea 6-7 min. pe fiecare parte.

Se scoate şi se lasă să se odihnească împachetată în folie de aluminiu timp de cca 2 min.

Cotletele se servesc cu salsa de roşii şi baghetă.

Cotlete umplute cu pesto de busuioc si mascarpone

Cotlete_umplute_cu_pesto_de_busuioc_si_mascarpone

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Cotlete de porc cu vin

Cotlete de porc cu vin 

Cotlete de porc cu vin din: cotlete, cimbru, unt, vin, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete împănate 1-2 linguri cimbru uscat 2 linguri unt 300 ml vin alb sare piper cartofi copţi   Mod de preparare: Se rumenesc cotletele în unt pe toate părţile, începând cu partea cu grăsime. Se presară apoi cimbru, sare şi piper şi […]

Cotlete de porc cu porumb şi roşii

Cotlete de porc cu cimbru

Cotlete de porc cu cimbru din: cotlete de porc, cimbru, unt, vin, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete împănate 1-2 linguri cimbru uscat 2 linguri unt 300 ml vin alb sare piper cartofi copţi   Mod de preparare: Se rumenesc cotletele în unt pe toate părţile, începând cu partea cu grăsime. Se presară apoi cimbru, sare […]

 

Cotlete de porc fripte

Cotlete de porc umplute cu mazare

Cotlete de porc umplute cu mazare din: cotlete de porc, mazare, ardei, ulei, costita, patrunjel, cascaval, sare, piper, dafin, vin. Ingrediente: 2 cotlete de porc 250 g mazăre 100 ml ulei de măsline 1 ardei roşu 200 g costiţă afumată pătrunjel verde 100 g caşcaval sare piper plante aromatice de Provence 3 foi de dafin […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.