Cotlete de porc cu vin din: cotlete, cimbru, unt, vin, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete împănate 1-2 linguri cimbru uscat 2 linguri unt 300 ml vin alb sare piper cartofi copţi Mod de preparare: Se rumenesc cotletele în unt pe toate părţile, începând cu partea cu grăsime. Se presară apoi cimbru, sare şi piper şi […]
Cotlete umplute cu pesto de busuioc si mascarpone
PrinteazaCotlete umplute cu pesto de busuioc si mascarpone din: cotlete de porc fără os, pesto de busuioc, mascarpone, ulei de măsline, sare, piper, rosii.
Ingrediente:
- 4 cotlete de porc fără os (cca 2 cm grosime)
- 3 linguri pesto de busuioc
- 90 g mascarpone
- 4 linguri ulei de măsline
- sare, piper
- 8 roşii mici
Mod de preparare:
Cu un cuţit ascuţit se taie câte un buzunărel în fiecare cotlet. Se amestecă pesto cu mascarpone şi se repartizează în buzunărele.
Se bat şi se fixează cu scobitori.
Se sărează, se piperează, se ung cu ulei şi se lasă să se odihnească 15 min. Se taie roşiile bucăţi, se sărează, se piperează.
Se amestecă împreună cu restul de ulei de măsline.
Se încinge grătarul sau tigaia-grill şi se frige carnea 6-7 min. pe fiecare parte.
Se scoate şi se lasă să se odihnească împachetată în folie de aluminiu timp de cca 2 min.
Cotletele se servesc cu salsa de roşii şi baghetă.
Cotlete umplute cu pesto de busuioc si mascarpone
Pofta buna!
poate iti place si:
Cotlete de porc cu cimbru
Cotlete de porc cu cimbru din: cotlete de porc, cimbru, unt, vin, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete împănate 1-2 linguri cimbru uscat 2 linguri unt 300 ml vin alb sare piper cartofi copţi Mod de preparare: Se rumenesc cotletele în unt pe toate părţile, începând cu partea cu grăsime. Se presară apoi cimbru, sare […]
Cotlete de porc umplute cu mazare
Cotlete de porc umplute cu mazare din: cotlete de porc, mazare, ardei, ulei, costita, patrunjel, cascaval, sare, piper, dafin, vin. Ingrediente: 2 cotlete de porc 250 g mazăre 100 ml ulei de măsline 1 ardei roşu 200 g costiţă afumată pătrunjel verde 100 g caşcaval sare piper plante aromatice de Provence 3 foi de dafin […]
Pofta buna!