Cotlete umplute picante şi suculente
PrinteazaCotlete umplute picante şi suculente
Ingrediente:
- 300 g morcovi
- 300 g telină
- 1 legătură de ceapă verde
- 3 linguri ulei
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
- 2 ouă
- 4 cotlete de porc ( a 180 de gr)
- 1 lingură unt
Mod de preparare:
Tocati marunt morcovii si telina si taiati ceapa verde inele fine. Caliti totul in ulei. Curatati patrunjelul, tocati-l si incorporati-l in amestecul de mai sus.
Condimentati-l cu sare si piper. Adaugati circa 2 linguri de apa si inabusiti circa 5 minute. Condimentati cotletele, crestatile cu un cutit ascutit, introduceti amestecul de legume in buzunarele formate si fixati-le cu scobitori.
Prajiti cotletele in ulei ramas. Adaugati restul de ceapa verde, condimentati cotletele si prajiti-le in continuare circa 6 minute pe fiecare parte.
La final totpiti acolo untul si serviti mancarea astfel preparata
Cotlete umplute picante şi suculente
Pofta buna!
Arata foarte bine aceste cotlete de porc. Cu adevarat gustoase si suculente.