Cotlete de vitel cu cascaval

Printeaza

Cotlete de vitel cu cascaval din: cotlete de vite, ou, faina, sare, cascaval, ulei.

 

Ingrediente:

  • 2 cotlete de vitel
  • 1 ou
  • 2 linguri cu faina
  • sare
  • 1 lingura cu cascaval ras
  • 4 linguri cu ulei

 

Mod de preparare Cotlete de vitel cu cascaval:

Se iau 2 cotlete proaspete, care se bat cu batatorul de lemn, se curata de pielite si se ung cu ulei.

Se sareaza putin, apoi se trec prin ou batut cu o lingura plina cu cascaval ras.

Cotletele se trec prin faina si iar prin ou si se prajesc in ulei incins.

Cand s-au rumenit usor se face focul mic pentu ca friptura sa se patrunda bine.

Se scot si se scurg de grasime, apoi se servesc calde, cu piure de cartofi si salata se sezon.

Se servesc fara paine sau cu felii subtiri de paine prajita.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.