Cotlete de vitel cu cascaval
PrinteazaCotlete de vitel cu cascaval din: cotlete de vite, ou, faina, sare, cascaval, ulei.
Ingrediente:
- 2 cotlete de vitel
- 1 ou
- 2 linguri cu faina
- sare
- 1 lingura cu cascaval ras
- 4 linguri cu ulei
Mod de preparare Cotlete de vitel cu cascaval:
Se iau 2 cotlete proaspete, care se bat cu batatorul de lemn, se curata de pielite si se ung cu ulei.
Se sareaza putin, apoi se trec prin ou batut cu o lingura plina cu cascaval ras.
Cotletele se trec prin faina si iar prin ou si se prajesc in ulei incins.
Cand s-au rumenit usor se face focul mic pentu ca friptura sa se patrunda bine.
Se scot si se scurg de grasime, apoi se servesc calde, cu piure de cartofi si salata se sezon.
Se servesc fara paine sau cu felii subtiri de paine prajita.
Pofta buna!