Cotlete de vitel la gratar
PrinteazaCotlete de vitel la gratar din: cotlete de vitel, ulei de masline, cimbru verde, ardei gras, dovlecel, morcov, cartof, patrunjel, sare si piper.
Ingrediente:
- 4 cotlete de vitel
- 50 ml ulei de masline
- 3-4 fire de cimbru verde
- 1 ardei gras
- 1 dovlecel
- 1 morcov
- 1 cartof
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi cotletele de pieliţe, spălaţi-le, scurgeţi-le de apă şi ştergeţi-le cu şerveţele absorbante.
Ungeţi-le cu ulei şi pre- săraţi-le cu cimbru verde tocat mărunt, sare şi piper.
Spălaţi legumele şi fără a le curăţa de coajă tăiaţi-le în bucăţi potrivite.
Puneţi-le într-un castron şi stropiţi-le cu uleiul rămas, sare şi piper.
Amestecaţi-le bine, după care puneţi-le pe o folie de aluminiu şi împachetaţi-le în aceasta.
Puneţi cotletele şi pachetul cu legume pe un grătar încins şi frigeţi-le la foc mare 10-15 minute.
Serviţi cotletele calde cu garnitură de legume, presărate cu pătrunjel tocat mărunt.
Cotlete de vitel la gratar
Pofta buna!