Cotlete de vitel la gratar

Printeaza

Cotlete de vitel la gratar din: cotlete de vitel, ulei de masline, cimbru verde, ardei gras, dovlecel, morcov, cartof, patrunjel, sare si piper.

 

Ingrediente:

  • 4 cotlete de vitel
  • 50 ml ulei de masline
  • 3-4 fire de cimbru verde
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cotletele de pieliţe, spălaţi-le, scurgeţi-le de apă şi ştergeţi-le cu şerveţele absor­bante.

Ungeţi-le cu ulei şi pre- săraţi-le cu cimbru verde tocat mărunt, sare şi piper.

Spălaţi legumele şi fără a le curăţa de coajă tăiaţi-le în bucăţi potrivi­te.

Puneţi-le într-un castron şi stropiţi-le cu uleiul rămas, sare şi piper.

Amestecaţi-le bine, după care puneţi-le pe o folie de aluminiu şi împachetaţi-le în aceasta.

Puneţi cotletele şi pachetul cu legume pe un grătar încins şi frigeţi-le la foc mare 10-15 minute.

Serviţi cotletele calde cu garnitură de legume, presărate cu pătrunjel tocat mărunt.

 

Cotlete de vitel la gratar

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.