Cotlete de vitel moldovenesti

Printeaza

Cotlete de vitel moldovenesti din: cotlet, ulei, rosii, sare, piper, vinete, patrunjel, usturoi, vin.

Ingrediente:

  • 1 kg cotlete
  • 5 linguri ulei
  • 300 g roşii
  • sare
  • piper
  • 2 vinete
  • pătrunjel verde tocat
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 pahar vin alb

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă cu ulei fierbinte, pe foc mic, aşezi cotletele şi le prăjeşti, acoperite cu un capac, pe ambele părţi.

Vinetele tăiate felii şi date prin făină se prăjesc în ulei.

După ce ai terminat de prăjit vinetele, în uleiul rămas pui roşiile curăţate şi tăiate sferturi, adaugi sare, piper, verdeaţă şi usturoiul tocate şi laşi să se înăbuşe bine, apoi aşezi cotletele, torni vinul şi pui şi vinetele şi introduci în cuptor pentru 10 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Ruxandra Dragomir

    Imi place reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.