Cotlete de vitel moldovenesti
PrinteazaCotlete de vitel moldovenesti din: cotlet, ulei, rosii, sare, piper, vinete, patrunjel, usturoi, vin.
Ingrediente:
- 1 kg cotlete
- 5 linguri ulei
- 300 g roşii
- sare
- piper
- 2 vinete
- pătrunjel verde tocat
- 2 căţei de usturoi
- 1 pahar vin alb
Mod de preparare:
Intr-o cratiţă cu ulei fierbinte, pe foc mic, aşezi cotletele şi le prăjeşti, acoperite cu un capac, pe ambele părţi.
Vinetele tăiate felii şi date prin făină se prăjesc în ulei.
După ce ai terminat de prăjit vinetele, în uleiul rămas pui roşiile curăţate şi tăiate sferturi, adaugi sare, piper, verdeaţă şi usturoiul tocate şi laşi să se înăbuşe bine, apoi aşezi cotletele, torni vinul şi pui şi vinetele şi introduci în cuptor pentru 10 minute.
Pofta buna!
Imi place reteta asta