Cotlete de vitel pane

Printeaza

 Cotlete de vitel pane

Ingrediente:

  • 6 cotlete
  • 1 lingură făină
  • 2 ouă
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri untură
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Cotlete de vitel pane: Se taie cotletele groase de 2 cm. Se îndepărtează bucăţica de os de la şira spinării şi pieliţa din lungul osului.

Se scurtează şi costiţa dacă este prea lungă. Se sărează. Se dau prin făină, ou şi pesmet.

Se prăjesc ca şi şniţelul vienez. Se servesc cu cartofi, sau cu alte legume.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte gustoase cotletele de vitel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.