Covrig cu somon afumat si branza de vaci
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de covrig cu somon afumat si branza de vaci din: branza de vaci, suc de lamaie, covrig, somon afumat, piper negru si cateva fire de marar tocate. Feliile fine de somon afumat sunt partenerul ideal pentru brânza de vaci, care conţine puţină grăsime.
- 50 g brânză de vaci
- 1 linguriţă suc de lămâie
- 1 covrig
- 50 g somon afumat, tăiat fâşii subţiri
- piper negru
ornare:
- câteva fire de mărar tocate
Mod de preparare:
Se amestecă brânza de vaci cu sucul de lămâie. Se încălzeşte covrigul, se taie în jumătate şi se unge cu amestecul de brânză şi lămâie.
Se presară cu fâşii de somon, se adaugă piper negru după gust şi un pic de mărar Se acoperă cu cealaltă jumătate de covrig şi se serveşte cât timp covrigul feste cald.
Covrig cu somon afumat si branza de vaci
Poftă bună!