Covrigei cu castane si migdale

Printeaza

Covrigei cu castane si migdale  din: castane, lapte, galbenusuri, unt, zahar, smantana si migdale.

Ingrediente:Covrigei cu castane si migdale

  • 500 g castane
  • 300 ml lapte
  • 2 galbenusuri
  • 50 g unt
  • 200 g zahar
  • 1 lingura smantana
  • 50 g migdale

 

Mod de preparare:

Curatati castanele de coaja, fierbeti in lapte pana se inmoaie. Strecurati printr-o sita deasa. Adaugati galbenusurile, untul si zaharul si amestecati pana la omogenizare. Adaugati smantana.

Cu ajutorul unei forme de ornare faceti covrigei pe o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Pe fiecare covrigel puneti felii subtiri de migdale. Coaceti covrigeii 30minute la foc potrivit, in cuptorul preincalzit.

Covrigei cu castane si migdale

 

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Adriana Valentina

    N-am mai auzit pana acum de covrigei din castane, ciudata rau …

  2. Da, combinatia folosita nu este tocmai fericita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.