Covrigei cu castane si migdale
PrinteazaCovrigei cu castane si migdale din: castane, lapte, galbenusuri, unt, zahar, smantana si migdale.
- 500 g castane
- 300 ml lapte
- 2 galbenusuri
- 50 g unt
- 200 g zahar
- 1 lingura smantana
- 50 g migdale
Mod de preparare:
Curatati castanele de coaja, fierbeti in lapte pana se inmoaie. Strecurati printr-o sita deasa. Adaugati galbenusurile, untul si zaharul si amestecati pana la omogenizare. Adaugati smantana.
Cu ajutorul unei forme de ornare faceti covrigei pe o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Pe fiecare covrigel puneti felii subtiri de migdale. Coaceti covrigeii 30minute la foc potrivit, in cuptorul preincalzit.
Covrigei cu castane si migdale
Pofta buna!
N-am mai auzit pana acum de covrigei din castane, ciudata rau …
Da, combinatia folosita nu este tocmai fericita