Covrigei cu parmezan
PrinteazaCovrigei cu parmezan din: aluat de patiserie, parmezan, patrunjel, oregano, sare, usturoi, unt.
- 300 g aluat de patiserie
- 3 linguri de parmezan ras
- 1 lingurita de patrunjel uscat
- 1 lingură de oregano uscat
- 1 linguriță sare
- 1/2 linguriță de praf de usturoi
- unt
Mod de preparare:
Pe o suprafață de lucru presarata cu faina, taiati bucati de aluat si formati covrigei, impletiti. Transferati intr-o tava si coaceti 10 minute.
Între timp, pregatiti topping-ul.
Intr-un bol, amestecati parmezanul cu usturoi. Adăugați patrunjel, oregano și sare și amestecati bine. Ungeti cu unt covrigeii si presarati cu mixul de parmezan.
Dati din nou la cuptor cateva minute.
Lasati sa se raceasca si serviti.
Pofta buna!