Covrigei cu parmezan

Printeaza

Covrigei cu parmezan din: aluat de patiserie, parmezan, patrunjel, oregano, sare, usturoi, unt.

Ingrediente: Covrigei cu parmezan

  • 300 g aluat de patiserie
  • 3 linguri de parmezan ras
  • 1 lingurita de patrunjel uscat
  • 1 lingură de oregano uscat
  • 1 linguriță sare
  • 1/2 linguriță de praf de usturoi
  • unt

 

Mod de preparare:

Pe o suprafață de lucru presarata cu faina, taiati bucati de aluat si formati covrigei, impletiti. Transferati intr-o tava si coaceti 10 minute.

Între timp, pregatiti topping-ul.

Intr-un bol, amestecati parmezanul cu usturoi. Adăugați patrunjel, oregano și sare și amestecati bine. Ungeti cu unt covrigeii si presarati cu mixul de parmezan.

Dati din nou la cuptor cateva minute.

Lasati sa se raceasca si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.