Covrigei fragezi de casa

Printeaza

Covrigei fragezi de casa din: margarina, smantana, untura, cascaval, condimente, oua, faina.

 

Ingrediente:retete

  • 250 g margarina
  • 250 g smantana
  • 250 g untura
  • 150 g cascaval ras prin razatoarea mica
  • 2 linguri condimente
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde

 

 

Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele pana se obtine o coca potrivit de tare. Compozitia se lasa la rece cateva ore.

Se ia cate putina coca si se modeleaza in betisoare lungi de 6-7 cm, dandu-li-se forma de covrigei.

Se pun in tava si se coc la foc repede

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Covrigei deliciosi

Covrigei cu cimbrisor

Covrigei cu cimbrisor din: faina, ulei, vin, sare, cimbrisor. Ingrediente: 3 ceşti făină de grâu 1 ceaşcă ulei 1 ceaşcă vin alb 2 linguriţe sare cimbrişor dulce     Mod de preparare: Se amestecă bine uleiul, vinul, sarea, cimbrişorul şi se adaugă făina. Se formează din aluat o minge, se acoperă cu o folie de […]

 

Covrigei_fragezi

Covrigei fragezi

Covrigei fragezi din: faina, drojdie, sare, zahar, ulei, branza, verdeata. Ingrediente: 650 g făină pentru pâine 1 pachet drojdie uscata 1 1/2 linguriţe sare 1 lingură zahăr 2 linguri ulei brânză răzuită şi verdeaţă pentru ornat   Mod de preparare: Intr-un bol larg pune făina, sarea, zahărul şi drojdia, amestecă. Adaugă 400 ml apă călduţă […]

 

Covrigei deliciosi

Covrigei picanti

Covrigei picanti din: ou, boia, sare, cascaval, faina, chimen, unt. Ingrediente: 1 ou de dimensiune mijlocie 1/2 linguriţă boia 1/2 linguriţă sare 50 g caşcaval 100-140 g făină 1 linguriţă seminţe de chimen unt pentru tavă   Mod de preparare: Mixezi untul moale, aflat la temperatura camerei, împreună cu oul, hoiaua, sarea, caşcavalul ras fin, chimenul şi […]

 

Covrigei de casa cu iaurt si chimion

Covrigei de casa cu iaurt si chimion

Covrigei de casa cu iaurt si chimion din: faina, margarina sau unt, ou, sare, chimion, iaurt slab, drojdie. Ingrediente: 600 g făină 200 g margarină sau unt 1 ou sare chimion 800-1000 ml iaurt slab 20 g drojdie Mod de preaprare: Cerni făina, adaugi oul şi untul, şareta şi chimionul, apoi 500 ml iaurt. Frămânţi totul […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.