Covrigi sarati

Printeaza

Covrigi sarati din: faina, unt, oua, drojdie, lapte, zahar, sare.

 

Ingrediente:

  • 360 g făină
  • 250 g unt
  • 3 ouă
  • 25 g drojdie
  • lapte
  • un cub de zahăr
  • sare

 

Mod de preparare:

Covrigi sarati: Dizolvăm 25 g drojdie în 4 linguri lapte cu un cub de zahăr.

Frământăm 360 g faină, cu 250 g unt, 3 albuşuri bătute spumă, sare după gust, adăugăm drojdia, batem tare cu lingura de lemn şi apoi lăsăm să dospească 1/2 oră.

Se întinde o foaie, din care se decupează covrigii cu ajutorul unei forme speciale; se pun în tavă, se ung cu gălbenuşurile frecate cu sare.

 

Pofta buna!

 

 

Porc în Sos BBQ

Porc în Sos BBQ: Savoarea Autentică Americană. Porcul în sos BBQ este un clasic al bucătăriei americane, o rețetă care a cucerit inimile gurmanzilor din întreaga lume datorită combinației sale perfecte de dulce, picant și afumat. Această mâncare robustă se bucură de o popularitate largă, fiind ideală pentru întâlnirile cu prietenii și familia, mai ales […]

Friptură de Miel cu Sos de Iaurt și Turmeric

Friptură de Miel cu Sos de Iaurt și Turmeric: Este o opțiune excelentă pentru o cină specială sau pentru o masă festivă, aducând un strop de sofisticare și culoare pe masa dvs. Pregătire: 15 minute Marinare: 2 ore până la 24 ore Gătire: 35 minute Total: 2 ore 50 minute (plus timpul de marinare) Ingrediente […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.