Cozi de creveti cu flan de sparanghel

Printeaza

Cozi de creveti cu flan de sparanghel din: sparanghel, ulei, creveti, unt, salatina novela, sare, piper.
Cozi de creveti cu flan de sparanghel

Ingrediente:

  • 60 gr sparanghel
  • 4 gr ulei de masline
  • 3 bucati creveti black tiger 16/20
  • 20 gr unt
  • 20 gr salatina novela
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierbe sparanghelul, :se face un piure până capătă consiistenţa dorită, se pune într-o formă iar apoi se lasă în frigider. Creveţii se trag în tigaie cu unt.

Se condimentează şi se montează împreună cu salatele.

 

Pofta bună!

1 comentariu

  1. Interesanta reteta cu creveti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.