Cozonac cu cas

Printeaza

 Cozonac cu cas

Ingrediente:Cozonac cu cas

  • 400 g aluat de cozonac
  • 300 g caş
  • 300 g brînză de vacă
  • 125 g unt
  • 150 g smîntînă
  • 3-4 linguri coajă de lămîie
  • 1 lingură făină
  • zahăr
  • sare

Mod de preparare:

Luăm în cantităţi egale caş dulce, untos şi brînză de vacă. Trecem caşul prin sită, prin râzătoare sau prin maşina de tocat carne. Mai bine însă, prin sită. Apoi procedăm ca la cozonacul cu brînză de vacă, punînd însă zahăr mai puţin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.