Cozonac cu rodii si ciocolata

Printeaza

O reteta delicioasa de cozonac cu: budinca ciocolata, budinca vanilie, lapte, frisca, rodii, zahar pudra.

Ingrediente:Cozonac cu rodii si ciocolata

  • 1 cozonac gata facut
  • 1 plic budinca de ciocolata
  • 1 plic budinca vanilie
  • 800 ml lapte
  • 200 ml frisca
  • 2 rodii
  • zahar pudra pentru ornat

 

Mod de preparare:

Prepari cele 2 budinci în vase separate, după instrucţiunile de pe pachet, folosind pen­tru fiecare câte 400 ml de lapte şi 100 ml de frişcă proaspătă. Tai cozonacul în 3 felii orizontale.Tapetezi o formă de cozonac cu hârtie de copt şi aşezi un strat de cozonac. Torni budinca de ciocolată şi aşezi deasupra alt strat de cozonac.

Pui tava în congelator timp de budincă de vanilie, încă unul de cozonac. De fiecare dată când pui budinca, dai tava la congela­tor câte 5 minute.

Când termini de aranjat toate straturile, o pui la frigider timp de 4 ore. După acest timp, scoţi pră­jitura din formă şi presari peste ea zahăr pudră. Cureţi rodiile de coajă, scoţi seminţele şi ornezi prăjitura cu acestea.

Cozonac cu rodii si ciocolata

Cozonac cu rodii si ciocolata

Poftă bună !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.