Cozonaci cu unsoare

Printeaza

 

Cantitatea din care îi pregătim poate fi câtă voim, însă aluatul să fie din făină, sare, drojdii şi lapte. După ce sunt frământaţi pe jumătate, adăugăm câteva gălbenuşuri frecate cu zahăr, cu gust de lămâie ori vanilie, dup-aceea luăm unsoare sleită, o lingură bună, aceasta o tre­cem pe rând în aluat mai mult rupând aluatul decât frământându-l. Se isprăveşte apoi ca şi alţi cozonaci.

Cozonaci cu unsoare

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.