Crab fript cu usturoi si ceapa
PrinteazaCrab fript cu usturoi si ceapa din: crabi, sare, zahăr, usturoi, piper, ceapă, ulei de gătit.
Ingrediente:
- 4 crabi
- sare
- zahăr
- usturoi
- piper
- ceapă
- ulei de gătit
Mod de preparare:
Curăţaţi crabii, îndepărtaţi-le carapacea şi tăiaţi-i pe fiecare în patru. Zdrobiţi usturoiul. Spălaţi şi tăiaţi ceapa felii.
Amestecaţi crabii cu sare, usturoiul pisat, ceapa tăiată felii şi zahărul. Lăsaţi amestecul circa un sfert de oră.
Incingeţi uleiul într-o cratiţă jpasă şi puneţi crabii; acoperiţi, sub capac şi lăsaţi-i să se prăjească trei minute, după care adăugaţi sare, piper şi alte condimente, după gust.
Se lasă la făcut pentru încă zece minute. Puneţi-i pe un platou şi acoperiţi-i cu carapacele. Se servesc cu orez.
Pofta buna!