Crab umplut cu porc si ciuperci

Printeaza

Crab umplut cu porc si ciuperci din: crabi mari, carne slabă de porc, ceapă, ciuperci proaspete, ou, usturoi, sare piper.

Ingrediente:Crab umplut cu porc si ciuperci

  • 400 g crabi mari
  • 200 g carne slabă de porc
  • ceapă
  • ciuperci proaspete
  • un gălbenuş de ou
  • usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi crabul, fierbeţi-l şi apoi desprindeţi cârnea. Păstraţi carapacea. Spălaţi bucăţile de porc şi tăiaţi-le felii subţiri. Spălaţi ceapa şi ciupercile şi tăiaţi-le cubuleţe. Zdrobiţi usturoiul.

Gălbenuşul se bate spumă. Amestecaţi carnea de crab cu feliile de porc, ceapă, ciuperci şi usturoiul pisat, adăugând şi puţină sare.

Umpleţi carapacea cu acest amestec.

Introduceţi carapacea la cuptor , pentru zece minute, scoateţi-o, turnaţi gălbenuşul deasupra şi reintroduceţi în cuptor, până se rumenesc.

Se serveşte fierbinte, cu sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.