Crabi cu ou si piper rosu
PrinteazaCrabi cu ou si piper rosu din: ouă, moleche (crabi mici din insula Murano), piper-roşu, făină, sare, piper.
- 4 ouă proaspete
- 500 g moleche (crabi mici din insula Murano)
- 1 praf de piper-roşu
- 2 linguri de făină
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se bat ouăle într-o terină şi se răstoarnă peste ele crabii, după ce li s-au tăiat, picioarele. Se asezonează cu piper-roşu, sare şi piper şi se lasă să se liniştească. După 30 de minute, se scot crabii, se trec prin faină jşi se prăjesc în ulei clocotit.
Această mâncare simplă devine suverană dacă pungile cu icre ale crabilor sunt pline. Adăugam că este posibil să pregătim în acest fel toţi lapţii de peşte.
Crabi cu ou si piper rosu
Pofta buna!