Crabi cu ou si piper rosu

Printeaza

Crabi cu ou si piper rosu din: ouă, moleche (crabi mici din insula Murano), piper-roşu, făină, sare, piper.

 

Ingrediente: Crabi_cu_ou_si_piper_rosu

  • 4 ouă proaspete
  • 500 g moleche (crabi mici din insula Murano)
  • 1 praf de piper-roşu
  • 2 linguri de făină
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se bat ouăle într-o terină şi se răstoarnă peste ele crabii, după ce li s-au tăiat, picioarele. Se asezonează cu piper-roşu, sare şi piper şi se lasă să se liniştească. După 30 de minute, se scot crabii, se trec prin faină jşi se prăjesc în ulei clo­cotit.

Această mâncare simplă devine suverană dacă pungile cu icre ale crabilor sunt pline. Adăugam că este posibil să pregătim în acest fel toţi lapţii de peşte.

Crabi cu ou si piper rosu

Crabi_cu_ou_si_piper_rosu

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.