Plachie de crap la cuptor din: peste proaspat fara cap, usturoi, ardei, suc de rosii, ulei de floarea soarelui, sare, piper, foaie de dafin si patrunjel verde tocat. PLACHÍE, plachii, s. f. 1. Mâncare de pește preparată cu multă ceapă și cu mult untdelemn, rumenită la cuptor. 2. (Reg.) Un fel de pilaf preparat din orez sau din păsat, cu carne, […]
Crap cu bere – usor de preparat
PrinteazaCrap cu bere din: crap, faina, oua, bere, ulei, sare, prune uscate, migdale, lamaie.
- un crap de un kg
- 200 g făină
- 2 ouă
- 200 ml bere
- 2 linguri ulei plus ulei pentru prăjit
- sare
Pentru servit:
- prune uscate
- migdale feliate
- lămâie
Mod de preparare:
Crapul curăţat la interior şi exterior se spală, se porţionează şi se presară cu sare.
Intre timp, făina se amestecă cu ouăle, uleiul, un praf de sare şi bere.
Se lasă 15 minute deoparte.
Bucăţile, de peşte se trec prin amestecul cu făină şi se pun la prăjit în baie de ulei încins.
Se scot pe şervete de hârtie şi se aduc la masă cu lămâie, prune uscate şi migdale.
Crap cu bere
Crap umplut cu prune si vin din: crap, prune, ulei, vin alb demisec, sare, piper negru boabe şi măcinat, lămâi, foi de dafin. Ingrediente: un crap de 1-2 kg 500 g prune 30 ml ulei 150 ml vin alb demisec sare piper negru boabe şi măcinat 1-2 lămâi 2- 3 foi dafin Mod de preparare: Se curăţă […]
Peste (crap) picant la gratar din: crap, somon, ulei, piper, boia de ardei dulce, oregano, sare, ulei, dovlecei, rosii cherry, broccoli, ceapa, morcovi, ulei, miere, ierburi aromatice. Ingrediente: cate 2 bucati crap si somon 5-6 linguri ulei piper negru piper alb boia de ardei dulce oregano sare 1 lingurita ulei pentru uns gratarul Pentru garnitura: […]
Pofta buna!