Crap ca la moldova

Printeaza

Crap ca la moldova

Ingrediente:Crap ca la moldova

  • 1 crap de 2 kg
  • 6-8 cepe
  • 1 kg roşii
  • 1 ceaşcă untdelemn
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 3 pumni de măcriş verde
  • 2 linguri de lapte bătut

 

Mod de preparare:

Ceapa se taie peştişori şi se pune la călit într-o tavă încăpătoare .Roşiile se taie felioare şi se pun şi ele peste ceapa rumenită .Peştele se curăţă şi se taie porţii când roşiile s-au prăjit, se pune peştele, sărat piperat, şi se dă la cuptor, stropindu-se des cu zeama din tavă .

Pătrunjelul şi măcrişul se toacă împreună şi se freacă pastă cu lapte bătut.După o jumătate de oră şi mai bine, dacă peştele e rumenit şi pătruns, se toarnă sosul acrişor şi parfumat şi se mai lasă 2-3 minute în cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.