Crap cu ciuperci si ceapa

Printeaza

Crap cu ciuperci  si ceapa din: ceapa, ciuperci, patrunjel, sare, piper, dafin, vin, ulei, lamaie.

Ingrediente:

  • 2-3 cepe albe
  • 250 g ciuperci
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1foaie de dafin
  • 1pahar vin alb
  • ulei
  • 1lamiie

 

 

Mod de preparare:

Crap cu ciuperci si ceapa: rumeneste ceapa in putin ulei, se adauga ciupercile, sare, piper, foaia de dafin, vinul si putina apa, iar la urma patrunjelul taiat marunt.

aseaza in acestea crapul taiat bucatele dupa ce inainte a fost spalat si curatat.

da la foc iute sa fiarba, iar cand e gata se serveste.

 

Pofta buna!

 

 

Lichior de Nuci Verzi

Lichior de Nuci Verzi – este o băutură deosebită, cunoscută pentru aroma sa intensă și proprietățile digestive. Preparat din nuci verzi, alcool de calitate și diverse condimente, acest lichior este perfect pentru a încheia o masă bogată sau pentru a fi savurat într-o seară relaxantă. Rețeta este simplă, dar necesită răbdare, deoarece lichiorul trebuie lăsat […]

Caracatiță cu linte și roșii cherry

Caracatiță cu linte și roșii cherry – este o rețetă mediteraneană sofisticată și nutritivă, perfectă pentru o masă echilibrată și plină de savoare. Această combinație de fructe de mare și leguminoase oferă un echilibru ideal de proteine, fibre și vitamine, fiind o alegere excelentă pentru cei care doresc să savureze o masă sănătoasă și delicioasă. […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.