Crap cu ciuperci la cuptor
PrinteazaO reteta de crap cu ciuperci la cuptor din: crap, ciuperci, ardei capia, rosii in bulion, ulei, patrunjel, sare si piper.
- 1 crap de circa 1 kg
- 400 g ciuperci proaspete, mai mici
- 1 ardei capia rosu
- 400 g rosii in bulion
- 50 ml ulei
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi peştele, spălati-l, scurgeţi-l bine de apă şi presăraţi-l cu sare şi piper. Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le, surgeţi-le de apă şi lăsaţi-le întregi.
Puneţi într-o tavă mai mare, unsă cu ulei, crapul. împrejurul acestuia puneţi ciupercile şi ardeiul capia tocat mărunt.
Presărati-le cu sare şi piper, după gust. Tocaţi mărunt roşiile şi puneti- le, împreună cu sucul acestora, peste ciuperci şi ardei. Puneţi tava în cuptorul încins şi coaceţi totul la foc potrivit spre mic, circa 50-60 de minute.
Serviţi peştele cald, cu garnitură de ciuperci şi presăraţi deasupra pătrunjelul tocat mărunt.
Crap cu ciuperci la cuptor
Pofta buna!
Incoming search terms:
- crap la cuptor cu ciuperci
- crap cu ciuperci la cuptor