Crap cu morcov
PrinteazaCrap cu morcov din: crap, morcov, maioneza, ardei gras, ardei iute, lamaie, ulei, sare, vegeta, cimbru.
- 6 felii mari de crap
- 1/2 kg morcov
- 6 linguri maioneza
- un ardei gras
- un ardei iute
- o lamaie
- ulei
- sare
- vegeta
- cimbru
Mod de preparare:
Pestele se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si se presara cu vegeta. Apoi, pe feliile de peste, se aranjeaza ardeiul gras si ardeiul iute, taiate subtire.
Se da la cuptor cca 10 minute, apoi se adauga morcovul preparat in prealabil astfel: se rade pe razatoarea mare, apoi se caleste putin in ulei cu sare si cimbru maruntit.
Tava se mai lasa la cuptor pina se rumeneste peste. Se lasa la racit, apoi se aseaza in farfurii, ornindu-se cu cite o lingura de maioneza si felii de lamiie.
Pofta buna!