Crap cu morcovi si castraveti din: file de crap, castraveti, morcovi, ceapa, vin alb demisec, zeama de lamaie, ulei, rozmarin, salvie, rozmarin, usturoi, patrunjel, sare si piper.
Crap cu sos de lamaie din: crap, ulei, zeama de lamaie, dafin. Ingrediente: 200 g crap 10 g ulei 1 lingura zeama de lâmîie 1 foaie de dafin Mod de preparare: Se fierbe crapul ca pentru rasol. Se scoate, avand grijă să rămană întreg şi se pune într-o tăviţă cu uleiul, zeama de […]
Crap cu salata de vara din: crap, ou, cartofi, salata, ardei, rosie, sfecla, dafin, ulei, sare. Ingrediente: 100-150 g crap fiert (rasol) 2 cartofi 1 ou 3-4 frunze salată verde 1/2 ardei gras 1 roşie 10 g ulei sare 1 felie sfeclă roşie fiartă 1 foaie de dafin Mod de preparare: Se fierbe crapul […]
Crap cu bere din: crap, faina, oua, bere, ulei, sare, prune uscate, migdale, lamaie. Ingrediente: un crap de un kg 200 g făină 2 ouă 200 ml bere 2 linguri ulei plus ulei pentru prăjit sare Pentru servit: prune uscate migdale feliate lămâie Mod de preparare: Crapul curăţat la interior şi exterior se […]
Imi place mult crapul. Multumesc pentru aceste retete, chiar o sa le incerc.
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Imi place mult crapul. Multumesc pentru aceste retete, chiar o sa le incerc.