Crap cu orez si ceapa

Printeaza

Crap cu orez

Ingrediente:Crap cu orez si ceapa

  • 1 kg crap
  • 100 g ceapă
  • 100 g ulei
  • 150 g orez
  • 1 lingură bulion
  • sare

 

Mod de preparare:

Crapul se curăţă, se spală, se taie în bucăţi şi se pre­sară cu sare. Se prăjeşte în ulei ceapa tocată mărunt şi după ce s-a călit puţin se adaugă orezul, lăsînd să se prăjească împreună cîteva minute. Se pune apoi bulion şi se stinge cu apă sau cu zeamă de peşte.

Se lasă sosul să fiarbă 10 rnin, după care se pun bucăţile de peşte, aplicind deasupra fiecăreia cîte o felie de roşie. Se stropeşte cu ulei şi se dă la cuptor pentru 15—20 min.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.