Crap cu sos de lamaie

Printeaza

Crap cu sos de lamaie din: crap, ulei, zeama de lamaie, dafin.

Ingrediente:Crap cu sos de lamaie

  • 200 g crap
  • 10 g ulei
  • 1 lingura zeama de lâmîie
  • 1 foaie de dafin

 

 

Mod de preparare:

Se fierbe crapul ca pentru rasol.

Se scoate, avand grijă să rămană întreg şi se pune într-o tăviţă cu uleiul, zeama de lamaie şi foia de dafin.

Se da la cuptor să se rumenească uşor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.