Crap cu sos de muştar

Printeaza

Crap cu sos de muştar din: peste, faina, ulei, smantana, vin alb, marar, sare si piper.

Inrgediente:Crap_cu_sos_de_mustar

  • 1 peste de 1,5 kg
  • 3 linguri faina
  • 100 ml ulei

pentru sos:

  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri mustar fin
  • 750 ml vin alb
  • cateva fire marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Peştele se curăţă şi se spală. Apoi, se usucă, se trece prin făină şi se prăjeşte într-o tigaie încăpătoare.

Pentru sos, smântână şi vinul se fierb şi, după ce dau în clocot, se adaugă muştarul.

Se potriveşte de sare şi piper, se reduce focul şi se lasă la fiert 10 minute. Se serveste crapul cu sos, presarat cu marar.

Crap cu sos de muştar

Crap_cu_sos_de_mustar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.