Crap cu stafide
PrinteazaCrap cu stafide din: crap, ceapa, ulei de masline, usturoi, stafide, vin alb, foi de dafin, patrunjel, sare, piper, cimbru.
Ingrediente:
- 1 crap de 2 kg
- 6 cepe
- 75 ml ulei de masline
- 8 catei de usturoi
- 250 g stafide
- vin alb
- 3 foi de dafin
- patrunjel
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare:
Dezosezi pestele, il speli si il tai bucati late de 3 cm. Tai ceapa fideluta si o calesti in ulei incins.
Adaugi usturoiul, cimbrul, piperul, dafinul si, deasupra lor, bucatile de peste. Sarezi si piperezi, adaugand vin amestecat cu apa, cat sa acopere pestele.
Fierbi stafidele separat. Cand pestele a fiert, il scoti pe un platou si torni peste el sosul strecurat, iar in jurul lui pui stafidele si ornezi cu patrunjel tocat.
Crap cu stafide
Pofta buna!