Crap cu varza
PrinteazaCrap cu varza din: crap, varza acra, rosii, bulion, ulei, cimbru, sare, piper.
- 1 crap mare
- 1 varză acră
- 5 roşii
- 2 linguri de bulion
- ulei
- cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Peştele se curăţă de solzi, de aripioare şi intestine, se spală, se porţionează şi se sărează. Apoi se prăjeşte în ulei încins.
Varza se spală în mai multe ape, se stoarce, se taie fideluţă şi se înăbuşă în ulei împreună cu bulionul. Se adaugă piper şi cimbru şi se lasă la fiert 30 de minute. Roşiile se curăţă de coajă şi se taie jumătăţi.
Intr-o-tavă unsă cu ulei se aşază varza înăbuşită, peştele, se pun roşiile deasupra şi se lasă la cuptor 30 de minute.
Pofta buna!