Crap cu varza

Printeaza

Crap cu varza din: crap, varza acra, rosii, bulion, ulei, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Crap cu varza

  • 1 crap mare
  • 1 varză acră
  • 5 roşii
  •  2 linguri de bu­lion
  • ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Peştele se curăţă de solzi, de aripioare şi in­testine, se spală, se porţionează şi se sărează. Apoi se prăjeşte în ulei încins.

Varza se spală în mai multe ape, se stoarce, se taie fideluţă şi se înăbuşă în ulei împreună cu bulionul. Se adaugă piper şi cimbru şi se lasă la fiert 30 de minute. Roşiile se curăţă de coajă şi se taie jumătăţi.

Intr-o-tavă unsă cu ulei se aşază varza înăbuşită, peştele, se pun roşiile deasupra şi se lasă la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.