Crap cu vin la cuptor

Printeaza

Crap cu vin la cuptor din: crap, usturoi, lamaie, ulei, vin, sare, piper.

Ingrediente:Crap cu vin la cuptor

  • un crap de 1,5 kg
  • 5 căţei usturoi
  • o lămâie
  • o legătură pătrunjel
  • 500 ml vin alb sec
  • 2 linguri ulei
  • sâre
  • piper

 

Mod de preparare:

Peştele se curăţă bine, se spală şi se usucă cu şervete absorbante. Se presară la interior şi exterior cu sare şi piper şi apoi se crestează. Se aşază peştele în tavă, la interior se pune lămâia feliată, iar în crestăturile exterioare se pune usturoi feliat amestecat cu pătrunjel.

Se toarnă vinul şi uleiul în tavă si se lasă la cuptor 40 de minute, în funcţie de mărimea peştelui.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.