Crap cu vin si arpagic

Printeaza

Crap cu vin si arpagic

Ingrediente:Crap cu vin si arpagic

  • 1kg crap românesc
  • 100ml ulei
  • 100g ceapă
  • 200rnl vin roşu
  • 500g arpagic
  • 300g ciuperci
  • 1lingură făină
  • 1lingură ulei
  • zeamă de peşte
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul şi se pune ceapa, tocată mărunt, la călit, lăsând-o să se înmoaie fără să se rumenească.

Se pune dea­supra peştele tăiat în bucăţi, se adaugă vin roşu, sare, piper, se unge peştele cu ulei şi se intro­duce tava la cuptor, lăsâdu-1 să se înăbuşe şi având grijă să nu se ardă ceapa.

Când peştele s-a în­cins bine, se adaugă ciupercile călite în prealabil, arpagicul de asemenea înăbuşit, precum şi un sos preparat dintr-o lingură de faină rumenită cu o lingură de ulei, stinsă cu zeamă de peşte, atât cât sosid să rămână potrivit de legat, după care se mai intro­duce la cuptor 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.